Max van der Lei zal met ingang van het volgende seizoen geen deel meer uitmaken van het Ontwikkel Traject voor Scheidsrechters!

26 mei 2024

Beste SNO-ers, 

Op dinsdag 21 mei jl. heeft ons 28-jarige bestuurslid Max van der Lei uit Dedemsvaart zijn eindgesprek gehad binnen het Ontwikkel Traject voor (talentvolle) Scheidsrechters (OTS). 

De TC was tevreden over de wijze waarop Max zich het afgelopen jaar heeft ontwikkelt, echter zien ze Max (voornamelijk wegens zijn leeftijd ten opzichte van zijn concurrenten) niet meer de stap naar het Talententraject Betaald Voetbal) maken. Hierdoor eindigd voor Max het talententraject op deze plek. 

Uiteraard een vervelende mededeling, echter komt het niet helemaal uit de lucht vallen en was Max niet verrast door het genomen besluit. 

Zijn enthousiasme voor het arbitrage vak gaat er zeker niet minder op worden en Max is vastberaden om op eigen kracht alsnog de stap te maken richting de landelijke lijst. 

Als bestuur hebben wij er alle vertrouwen in dat Max in staat moet worden geacht om deze stap te maken en wij willen hem daar veel plezier en succes bij toewensen!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren