7 SNO leden komen vandaag in actie tijdens finales van de nacompetitie!

15 juni 2024

Beste SNO-ers,

Vandaag staan de finales van de nacompetitie op de planning.

In twee gevallen gaan twee leden samen op pad.

De dag begint om 13.00 op Sportpark ’t Piep Willem in Goor. Hier staat de finale van de nacompetitie op het programma voor promotie richting de reserve eerste klasse. Deze wedstrijd gaat tussen SV Gramsbergen 2 en FC Winterswijk 2. Deze wedstrijd staat onder leiding van Gerard Mulder. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door onze Rudolf Wolterink uit Haarle en GerJan Ekkel uit Den Ham.

Om 13.00 staat op Sportpark de Vegtlust de prachtige confrontatie tussen VV Berkum 2 en RKAV Volendam 2 op het programma. Een prachtige finale, aangezien de Nederlandse titel op het spel staat. Deze absolute kraker staat onder leiding van ons sympathieke bestuurslid Bas ten Tije uit Holten.

Om 14.30 staat op Sportpark ’t Wooldrik in Borne de confrontatie tussen Juventa’12 en SV Juliana’32 op het programma. Inzet is een plek in de derde klasse. Deze wedstrijd staat onder leiding van Daan Schoemaker. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door ons jonge sympathieke lid Ferens Groenhuijsen.

De laatste twee wedstrijden starten om 15.00. De eerste confrontatie gaat tussen SV Gramsbergen en SC Bemmel. Deze wedstrijd zal worden vormgegeven op Sportpark De Egelbeek in Vaassen. Deze wedstrijd staat onder leiding van Remco Hoffmann. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door ons jonge lid Dennie Mulder uit Wezep.

De laatste wedstrijd betreft de confrontatie tussen KVV Quick’20 JO 19 – 1 en BVV Barendrecht JO 19 – 1. Een prachtige finale, aangezien de Nederlandse titel op het spel gaat. Daarnaast staat de plaatsing naar de Youth League op het spel. Plaats van handeling is Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. Deze prachtige confrontatie staat onder leiding van ons 74 jarige lid Anton Kreileman uit Nijverdal. Het zal zijn allerlaatste kunstje zijn op het veld. Na deze wedstrijd zat Anton een punt achter zijn imposante carrière als scheidsrechter op het veld en gaat hij zich richten op het zaalvoetbal. Aan de zijlijn zal Anton worden geassisteerd door ons sympathieke TC lid Jan Otten uit Hardenberg.

Het was sowieso een prachtige week voor Anton. Afgelopen dinsdag heeft Anton in Zeist de FIFA testen voor de zaal met succes afgerond. Prachtig om te zien dat zijn specifieke intensieve trainingen zijn vruchten hebben afgeworpen. Twee sprints moesten binnen 3.9 seconden succesvol worden afgerond. Deze werden door Anton ruimschoots gehaald met tijden van 3.6 en 3.55 seconden. Het volgende onderdeel was de combi sprints/zijwaartse oefeningen. Deze moesten in 11.3 seconden worden afgerond. Anton was echter met exact 11 seconden reeds klaar.

Het laatste onderdeel had betrekking op een duurproef. Hier strandde Anton de vorige keer. Veertien maal voor handhaving en achttien maal voor promotie. Op karakter wist Anton ook dit onderdeel succesvol af te ronden. Hopelijk heeft Anton de KNVB voldoende overtuigd, om op deze wijze de vurig gewenste stap naar de C-lijst te kunnen maken.

Namens het bestuur willen wij bovenstaande zeven leden heel veel plezier en succes toewensen bij deze prachtige confrontaties!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren