Scheidsrechters bedankt voor een mooi seizoen!

26 juni 2024

Beste SNO-er,

Het amateurvoetbalseizoen 2023/’24 zit er op. Een seizoen waarin wij meer achter onze scheidsrechters zijn gaan staan, iets wat we komend seizoen nog meer gaan doen! Ik wil alle scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, scheidsrechterscoördinatoren, begeleiders, vierde officials, spelbegeleiders en rapporteurs bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Jullie zorgden ervoor dat meer dan een miljoen voetballers elke week hun wedstrijden hebben kunnen spelen. Grote klasse!
 
Binnen de KNVB hebben we als doel om de komende jaren meer scheidsrechters op te leiden, zodat we in de toekomst voldoende mensen hebben om al die wedstrijden te leiden. In mijn nieuwe rol als hoofd arbitrage amateurvoetbal wordt dit een van mijn topprioriteiten, zonder dat we daarbij de zorg voor onze huidige (verenigings-)scheidsrechters vergeten.

Wellicht dat het optreden van zeven landgenoten op het EK voor inspiratie kan zorgen. Vanaf deze plek wil ik Danny Makkelie, Hessel Steegstra, Jan de Vries, Pol van Boekel, Rob Dieperink, Serdar Gözübüyük en Johan Balder van harte feliciteren en veel succes wensen de komende weken!

Ik wens ook jou veel EK-kijkplezier en alvast een fijne zomer!
 

Michael ter Riet

Hoofd arbitrage amateurvoetbal

 

Eindrangschikking promotie/degradatie op 19 juni per mail

Op 19 juni ontving iedere KNVB-official (veld en futsal) per mail de eigen eindrangschikking voor het seizoen 2023/’24. Op KNVB Assist kun je daarna per district bekijken hoe je eigen puntenaantal zich verhoudt tot de andere scheidsrechters in de groep en wat de gevolgen zijn met betrekking tot de promotie/degradatie.

 
Klik hier voor veld
 
 
Klik hier voor futsal

 

Fit blijven in de zomer, zo doe je dat!

Heerlijk, die zomervakantie! Maar hoe zorg je er als (assistent-)scheidsrechter voor dat je fit blijft en niet straks aan het begin van het seizoen de spelers niet meer kunt bijhouden. Of erger, dat je geblesseerd raakt omdat je nog niet wedstrijdfit bent?

 
Klik hier voor tips

 

Shona Shukrula trots op promotie: ‘Dit is een droom die uitkomt’

Ze heeft er keihard voor moeten werken, maar na vijftien jaar is Shona Shukrula (32) daar waar ze wil zijn. Ze is de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het betaald voetbal en de Alkmaarse hoopt in het nieuwe seizoen dan ook haar debuut te gaan maken.“Dit is een droom die uitkomt.”

 
Lees verder
 
 

Ook handig om te lezen:

De kennispartner van KNVB Assist scheidsrechters

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren