Drukbezochte Feestavond met onze sportvrienden van NKC '51!

21 juni 2024

Beste SNO-ers,

Sinds enkele jaren organiseren wij als bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken, in samenspraak met het bestuur van NKC'51, een gemeenschappelijke feestavond! Op 31 mei jl. is deze gezellige avond opnieuw vormgegeven. 

Tijdens deze feestavond combineren wij een interactieve activiteit (Jeu de Boules) met een uiterst gezellige derde helft, welke dit jaar (naar volle tevredenheid) werd vormgegeven door Dynasty Nijverdal. Een overheerlijke rijsttafel werd voorgeschoteld.

Ondanks dat Jeu de Boules vooral zeer populair is onder de 65plussers, was het prachtig om te zien dat vanuit SNO diverse jonge leden met hun partner aanwezig waren. In totaal waren er 62(!) duo teams, waarbij diverse teams zelfs bestonden uit 3 deelnemers. Namens SNO waren er 36 deelnemers en tijdens de derde helft haakten Thijmen Broekmate en Hans Luiken (die geblesseerd moest toekijken) aan, waardoor de kantine prachtig gevuld was. Als bestuur van SNO zijn wij zeer te spreken over de prachtige opkomst. 

Als we kijken naar de prijzen, dan kunnen we stellen dat Melanie Paarhuis - Tibbe samen met Jeroen Heuvelink de bronzen medaille binnen hebben gesleept. 



De tweede plek was voor het duo Gerrit Blauw en Bas ten Tije. 

De hoofdprijs ging deze avond naar Jan Poffers en Koen Staarman.



Nadat alle formele plichtplegingen waren afgerond, was het de tijd voor onze sportvriend Frits Hofstede, die opnieuw weer een prachtige verloting had vormgegeven, met opnieuw veel prachtige prijzen!

Resumerend kunnen we stellen dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde avond. Een prachtig gemêleerd gezelschap, variërend in leeftijden tussen de 16 en de 85 jaar. Als bestuur hechten wij veel waarde aan deze informele avonden. De wereld van (assistent) scheidsrechter is erg individueel georiënteerd, dus dan kunnen we juist extra genieten van deze gezellige avonden samen!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren