Ons vrouwelijke lid Cindy Scholthof maakt historische stap naar eerste elftallen!

27 juni 2024

Beste SNO-ers,

Op woensdag 19 juni jl. heeft de KNVB de promoties en degradaties bekend gemaakt. Ondanks de versterkte degradatie hebben 13 SNO leden een promotie afgedwongen. 


Vandaag wens ik specifiek stil te staan bij ons sympathieke lid Cindy Scholthof.

Cindy is 21 jaar en bij de KNVB actief als scheidsrechter en als assistent-scheidsrechter. Op de zaterdag assisteert Cindy in de eerste klasse en de vierde divisie en met ingang van het seizoen 2024 - 2025 zal Cindy op de zondag haar wedstrijden gaan fluiten in de Zondag Senioren Groep H.

In de praktijk zal dit betekenen dat Cindy is gepromoveerd naar de standaard teams. Ze zal wekelijks haar wedstrijden gaan fluiten bij de eerste elftallen.

Als bestuur van SNO zijn wij oprecht trots op 'onze' Cindy! Vanaf de eerste dag is ze actief betrokken bij onze club! Ondanks het feit dat ze in het begin moeite had om de mannen tijdens trainingen goed bij te kunnen houden, kwam ze elke week weer! Ondanks het feit dat ze (op dit moment) het enige vrouwelijke lid is, is ze een echte doorzetter! Elke week weer zagen we haar conditionele stappen zetten, met deze prachtige promotie als (verdiende) beloning!

Wij hopen dat dit succes een aantrekkende werking heeft op meisjes c.q. vrouwen, die overwegen om ook de stap te maken als (assistent) scheidsrechter. Ik ben ervan overtuigd dat Cindy hierin uitermate goed als rolmodel mag worden gezien!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

(Een uiterst trotse voorzitter)

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren