EK Pool SNO Nijverdal een doorslaand succes!

28 juni 2024

Beste Sportvrienden,

Het EK in Duitsland is in volle gang. Op vrijdag 14 juni stond de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland op het programma. Het toernooi zal (exact één maand later) op 14 juli worden afgesloten met de finale. Tijdens het EK worden 51 wedstrijden gespeeld. De poulefase is afgerond, hetgeen betekent dat 36 wedstrijden zijn gespeeld.

Als bestuur van SNO Nijverdal vinden wij het prachtig om te zien dat onze subpool 120 deelnemers kent. Ons deelnemers bestand bestaat uit diverse subgroepen. Naast (heel veel) SNO leden is het ook mooi om te zien dat veel regionale club (assistent) scheidsrechters participeren. Tot slot is het ook mooi om te zien dat de volgende sponsoren participeren: Transheroes, Smits Agro, Pro Tapijt, Schwarte Assurantiën,Krofs, Bandwerk en Alpina.

Laten we beginnen met onze sportvriend Tomasz Jasinski uit Heino. Hij heeft op dit moment de twijfelachtige eer om rode lantarenhouder te zijn. Tomasz doet er alles aan om op dit moment in aanmerking te komen voor de SNO poedel prijs. Tip aan Tomasz om in de volgende ronde niet alleen de uitslagen in te vullen, maar ze ook als zodanig op te slaan, zodat hij z.s.m. van de nul punten af kan komen haha!

Speciale aandacht gaat uit naar onze top 10. Als voorzitter van SNO ben ik trots op het feit dat in de top 10 vijf SNO leden staan gepositioneerd. Hoezo arbiters hebben geen verstand van voetbal?

Op de tiende plek staat ons jonge talentvolle lid Ruben Rolfes uit Bruchterveld met een totaal van 2016 punten. Tim van Kammen uit Nijverdal heeft in de poule fase 2022 punten verzameld en staat ruim vijftig punten achter de nummer 8. Deze plek wordt ingenomen door ons sympathieke lid Jan Otten uit Hardenberg, die 2078 punten heeft binnengehaald. 20 punten daarboven staat Louis Varenhorst (met 2098) punten en trainer Danny van Laar (RKSV Bornerbroek) heeft 2126 punten en staat momenteel zesde.

De vijfde plek is voor Annelies Koekenberg. Tijdens de eerste twee speelrondes ging het Annelies voor de wind, alleen tijdens de derde poule wedstrijden is ze ingehaald door haar collega (van Transheroes) Ben Dekker. Annelies heeft 2158 punten en Ben heeft momenteel 2183 punten.

Dan komen we uit bij de huidige top 3. Op de derde plek staat momenteel SNO lid Mike Westemeijer uit Lemelerveld. Mike heeft een totaal van 2190 punten verzameld. Hij heeft slechts enkele punten minder dan de huidige nummer 2, Erik Klaren. Onze clubscheidsrechter van VV Vroomshoopse Boys en VV Hulzense Boys heeft 2204 punten verzameld.

Tot slot komen we uit bij de huidige lijstaanvoerder. Dit is met afstand ons sympathieke lid Alexander de Jong uit Zwolle. Alexander heeft 2310 punten verzameld. Alexander heeft een voorsprong van 106 punten op Erik Klaren.

Vandaag genieten de voetballers van een welverdiende rustdag. Zaterdag om 18.00 gaan we verder met de volgende wedstrijd, welke zal gaan tussen Zwitserland en Italië.

Jullie hebben tot morgen 18.00 om alle achtste finales in te vullen. Daarnaast niet vergeten om de vier topscoorders in te vullen.

Op dinsdag 2 juli staat de laatste achtste finale op de planning, welke om 21.00 zal gaan tussen Oostenrijk en Turkije. Aansluitend zullen jullie de volgende update ontvangen.

Veel wijsheid toegewenst met het invullen van de voorspelling.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren