Tweede update Transheroes / SNO EK Pool!

04 juli 2024

Beste sportvrienden,

Op vrijdag 28 juni jl. hebben jullie van mij een eerste tussenstand ontvangen betreffende de EK Pool. 

Na het afronden van de poulefase zag de top 10 er op de volgende wijze uit: 

  1. Alexander de Jong
  2. Erik Klaren
  3. Mike Westemeijer
  4. Ben Dekker
  5. Annelies Koekenberg
  6. Danny van Laar
  7. Louis Varenhorst
  8. Jan Otten
  9. Tim van Kammen
  10. Ruben Rolfes 

We kunnen stellen dat het RAZENDSPANNEND is in onze EK Pool! 

Sinds de vorige update hebben wij slechts acht wedstrijden gespeeld, echter staat NIEMAND van bovenstaande top 10 nog op dezelfde plaats. 

Gelukkig is er een constante factor in het spel en dat is onze sportvriend Tomasz Jasinski. Hij staat nog steeds strak op de 121ste positie. Volgens mij doet Tomasz er alles aan om de poedelprijs in ontvangst te mogen nemen op 14 juli aanstaande!

Laten we ons nu gaan focussen op de huidige top 10 van onze EK Pool!

Op de 10de positie staat ons sympathieke SNO lid Jan Otten uit Hardenberg. Hij is (ten opzichte van de vorige tussenstand) twee plekken gezakt. Je merkt dat Jan de afgelopen weken te druk is geweest met feesten en partijen en dat de focus niet optimaal is geweest. Jan heeft op dit moment 2573 punten. 

De negende positie is op dit moment voor Louis Varenhorst. Deze fanatieke KNVB arbiter en tevens clubscheidsrechter bij RKSV NEO uit Borne is (net zoals Jan) twee plekken gezakt op de ranglijst. Louis heeft 2617 punten verzameld. 

We hebben een nieuwkomer in de top tien! De achtste plek is nu ingenomen door SNO sponsor John Mulder van Alpina. Deze prachtige sprong op de ranglijst is mede mogelijk gemaakt door een (nagenoeg) perfecte score van 612 punten in de achtste finales, waardoor John op dit moment 2622 punten heeft verzameld. 

Ben Dekker, onze sympathieke deelnemer van Transheroes, heeft ook enkele plekken ingeleverd. Hij zakt van plek vier naar de zevende positie op de ranglijst. Ben heeft 2657 punten en is momenteel niet in staat om zijn collega Annelies bij te houden, maar hierover later meer. 

Op de zesde positie staat ons 16 jarige lid Cas Koelen uit Nijverdal. Cas heeft deze ronde 657 punten binnen geharkt, hetgeen hem op een totaal aantal punten van 2667 punten brengt. Goed bezig Cas . 

Op de vijfde plek vinden we Erik Klaren terug. Erik stond op de tweede plek, maar heeft nu toch enkele plekken moeten inleveren. Als we kijken naar de huidige top 10, dan kunnen we stellen dat hij in deze ronde (relatief) matig heeft gescoord met slechts 498 punten. Het totaal brengt Erik op 2702 punten. Niemand kan gedurende een geheel seizoen top presteren, dus ik heb er alle vertrouwen in dat Erik nog weer terug kan komen:). 

Op de vierde plek vinden wij ons sympathieke SNO lid Mike Westemeijer uit Lemelerveld terug. Mike is constant en heeft slechts één positie moeten inleveren ten opzichte van de eerste tussenstand. Hij heeft een totaal van 2736 punten. Hij is ingehaald door de trainer van RKSV Bornerbroek (Danny van Laar). Danny heeft in deze ronde 615 punten behaald, waardoor hij op dit moment 5 punten meer heeft dan Mike (2741 punten). 

Ons laatste SNO lid (in de huidige top 10) is Alexander de Jong uit Zwolle. In de vorige tussenstand stond hij ruim aan kop. Hij heeft in deze ronde 591 punten behaald, hetgeen een prima score is, maar ook hij was niet opgewassen tegen de huidige lijstaanvoerster, die in deze ronde 771(!) punten heeft binnengehaald. Diep respect voor onze koploper Annelies Koekenberg van Transheroes. 

Annelies heeft op dit moment 2929 punten en heeft daarmee een minimale voorsprong van 28 punten op Alexander. 

Kortom, veel verschuivingen in onze top 10, maar er is werkelijk nog alles om voor te spelen. 

Vandaag en morgen genieten de voetballers van een welverdiende rustdag. Vrijdag om 18.00 gaan we verder met de kwartfinales. De eerste (prachtige confrontatie) gaat tussen Spanje en Duitsland! 

Jullie hebben tot vrijdag 18.00 om alle kwartfinales in te vullen. Daarnaast niet vergeten om de vier topscoorders in te vullen.

Op zaterdag 6 juli staat de laatste kwartfinale op de planning, welke om 21.00 zal gaan tussen Nederland en Turkije. Aansluitend zullen jullie op zondag de volgende update ontvangen.

Veel wijsheid toegewenst met het invullen van de voorspelling.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren