Derde update Transheroes / SNO EK Pool!

08 juli 2024

Beste sportvrienden,

Op woensdag 3 juli. hebben jullie van mij een tweede tussenstand ontvangen betreffende de EK Pool. 

Na het afronden van de achtste finales zag de top 10 er op de volgende wijze uit: 

  1. Annelies Koekenberg
  2. Alexander de Jong
  3. Danny van Laar
  4. Mike Westemeijer
  5. Erik Klaren
  6. Cas Koelen
  7. Ben Dekker
  8. John Mulder
  9. Louis Varenhorst
  10. Jan Otten

Ondanks het feit dat er, met vergelijking tot de vorige tussenstand, slechts vier wedstrijden zijn gespeeld, staan er van de bovenstaande top 10 nog maar slechts twee op dezelfde positie. Daarnaast zijn er ook twee nieuwkomers in de top 10 te noteren!

Laten we ons nu gaan focussen op de huidige top 10 van onze EK Pool!

Alvorens we ons gaan focussen op de huidige top 10, wil ik graag eerst even stilstaan bij twee deelnemers, die gedurende deze speelronde echt bizar goed hebben gepresteerd.     Dit zijn Eduard Bessembinder en André Meulenkamp. Beide heren hebben gedurende de kwartfinales drie van de vier wedstrijden compleet juist voorspeld, hetgeen natuurlijk een bizar knappe prestatie mag worden genoemd. Mede hierdoor heeft ons sympathieke lid André Meulenkamp uit Ommen een reuzensprong gemaakt op de ranglijst en staat hij op dit moment op de elfde plek. Eduard is, door zijn (nagenoeg) perfecte score de top tien ingeschoten, maar hierover later meer.

Op de tiende plek, met 2942 punten, staat Erik Klaren. Hij had een redelijke ronde met 240 punten, waardoor hij zakt op de ranglijst van plek vijf naar plek 10. De laatste twee rondes heeft Erik niet optimaal gepresteerd, dus hij zal deze ‘negatieve’ reeks moeten doorbreken, om op 14 juli nog steeds in onze top tien te kunnen eindigen.

Op de negende positie zien wij een nieuwkomer in de top tien. Dit betreft Zwier Ekkel, de sympathieke wedstrijdsecretaris van VV Kloosterhaar. In deze ronde behaalde Zwier 420 punten, wat hem op een totaal score van 2952 brengt.

Op de achtste plaats staat onze jonge telg Cas Koelen uit Nijverdal. Cas had, voor een top tien deelnemer, een matige achtste finale met ‘slechts’ 300 punten. Hij zakte twee plekken en staat nu op een achtste plek met 2967 punten.

Ook ons sympathieke lid Mike Westemeijer uit Lemelerveld heeft een mindere ronde achter de rug. Net zoals Cas behaalde hij in deze ronde 300 punten, wat hem brengt op een totaal van 3036 punten, waarmee hij een ruime voorsprong heeft op Cas. Hij heeft met z’n zevende plek slechts vijf punten achterstand op de nummer 6. Deze plek is voor de trainer van RKSV Bornerbroek, Danny van Laar. Ook Danny had een middelmatige ronde met 300 punten en staat nu op een totaal van 3041 punten.

Op de vijfde plek kunnen wij een nieuwkomer verwelkomen. De sympathieke KNVB arbiter Eduard Bessembinder uit Haarle. Hij heeft een gigantische sprong gemaakt op de ranglijst van plek 34 naar de vijfde plek. Drie van de vier kwartfinales werden door hem exact goed voorspeld. Bij Nederland tegen Turkije had hij een 2-0 voorspelling, hetgeen er voor zorgde dat hij net geen perfecte score behaalde in deze ronde van het toernooi. Door deze 660 punten komt Eduard op een tussenstand van 3069 punten.

Op de vierde plek staat Louis Varenhorst. Deze fanatieke clubman van RKSV NEO uit Borne had een goede ronde met 480 punten. De wedstrijden tussen Engeland en Zwitserland en Nederland en Turkije had hij helemaal goed voorspeld, waardoor hij een sprong maakt op de ranglijst van plek negen naar plek 4. Louis heeft op dit moment 3097 punten bij elkaar verzameld.

Dan zijn we nu aangekomen bij de podiumplekken. Op de derde plek staat ons sympathieke lid Jan Otten uit Hardenberg. Jan heeft een mooie sprong op de ranglijst gemaakt. Hij stond namelijk bij de laatste tussenstand op de zevende positie. Jan had een prima ronde met 540 punten. Drie van de vier uitslagen had hij exact goed voorspeld, alleen bij de wedstrijd tussen Portugal tegen Frankrijk had hij de uitslag verkeerd. Jan heeft momenteel 3113 punten verzameld.

Zoals ik in de inleiding reeds aangaf, hebben wij binnen de top 10 slechts twee posities, die deze ronde niet zijn veranderd zijn qua samenstelling. Dit heeft betrekking op de posities één en twee. Op de tweede positie staat (nog steeds) ons SNO lid Alexander de Jong uit Zwolle. Alexander leek op (exact) gelijke hoogte te komen met Annelies, alleen had Annelies Nederland Turkije goed voorspeld en zat Alexander er met 2-0 één doelpunt naast. Alexander behaalde gedurende deze ronde 300 punten en heeft nu een totaalscore van 3201.

Tot slot staan we stil bij de koploopster. Annelies blijkt geen eendagsvlieg te zijn en consolideert haar koppositie. In deze ronde had ze opnieuw een prima score met 332 punten, hetgeen een totaal score omhelst van 3261 punten. Ondanks dat onze sponsor Transheroes meerdere deelnemers kent, moeten ze het qua voetbalinhoud absoluut hebben van Annelies!  

Morgen om 21.00 staat de eerste halve finale op de planning tussen Spanje en Frankrijk. Op woensdagavond staat om 21.00 de tweede halve finale gepland tussen Nederland en Engeland.

Jullie hebben tot dinsdag 21.00 de tijd om de halve finales in te vullen. Daarnaast niet vergeten om de vier topscoorders in te vullen.

Aanstaande donderdag zullen jullie de vierde update van mij ontvangen!

Veel wijsheid toegewenst met het invullen van de voorspellingen.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren