Vierde update Transheroes / SNO EK Pool!

11 juli 2024

Beste sportvrienden,

Afgelopen maandag (8 juli jl.) hebben jullie van mij de derde tussenstand ontvangen betreffende onze EK Pool. Vandaag zullen jullie de laatste tussenstand van mij ontvangen. Op maandag 15 juli zullen jullie van mij namelijk de definitieve eindstand ontvangen.

Na de kwartfinales zag de top tien er op de volgende wijze uit:

  1. Annelies Koekenberg
  2. Alexander de Jong
  3. Jan Otten
  4. Louis Varenhorst
  5. Eduard Bessembinder
  6. Danny van Laar
  7. Mike Westemeijer
  8. Cas Koelen
  9. Zwier Ekkel
  10. Erik Klaren

Ondanks het feit dat er, met vergelijking tot de vorige tussenstand, slechts twee wedstrijden zijn gespeeld, staan er van de bovenstaande top 10 nog maar slechts twee op dezelfde positie.

Daarnaast zijn er ook drie nieuwkomers in de top 10 te noteren, waarvan één nieuwkomer direct een positie heeft ingenomen op het podium.

Allereerst kunnen we stellen dat gedurende de halve finales vier deelnemers meer dan 400 punten hebben binnengehaald, hetgeen een uiterst knappe prestatie mag worden genoemd!

De sympathieke clubarbiter Brian Olthof uit Westerhaar heeft 415 punten behaald, door beide halve finales goed te voorspellen. Daarnaast behaalde hij veertig bonuspunten voor het doelpunt van Harry Kane. Door deze prachtige score steeg Brian van plek 84 naar de 51ste plek op de ranglijst en behoord een top vijftig klassering nog steeds tot de mogelijkheden. Ook ons sympathieke lid Hadaf el Hamdouni uit Zwolle behaalde 415 punten. Beide halve finales had hij goed voorspeld en 40 bonuspunten ontving hij voor het doelpunt van Harry Kane. Hierdoor maakte Hadaf een sprong van plek 46 naar de 25ste positie, waardoor een eindklassering bij de eerste twintig nog tot de mogelijkheden behoord.

De andere twee deelnemers, die gedurende deze ronde meer dan 400 punten hebben gezameld, staan in de top vijf, dus hier kom ik later in mijn verslag uitvoerig op terug.

Van de bovenstaande top tien hebben drie deelnemers de top tien verlaten. Het was een uitermate slechts ronde voor Mike Westemeijer, Jan Otten en Eduard Bessembinder. Mike behaalde slechts 80 punten en zakte van plek 7 naar de 17de plek. Jan Otten stond keurig op de derde positie, maar behaalde in deze ronde geen punten. Geen van zijn voorspellingen kwamen uit en ook Griezmann, Morata, Mbappé en Gakpo wisten niet te scoren. Mede door deze dramatische score zakte Jan naar de 19de positie. Ook Eduard kan niet terugkijken op een geslaagde ronde zonder punten. Ook al zijn voorspellingen waren foutief en voor hem scoorden Depay, Griezmann, Ruiz en Saka niet. Eduard vinden we hierdoor terug op positie 24.

Laten we ons nu gaan focussen op de huidige top 10!

Op de tiende positie verwelkomen wij een nieuwkomer. Ons sympathieke lid Frank van Leusen uit Lemele behaalde 305 punten, mede door de goal van middenvelder Olmo, hetgeen goed was voor 80 punten. Frank heeft nu een totaal van 3197 punten. Op de negende positie vinden wij Erik Klaren terug. Erik heeft, nadat de vorige twee rondes minder succesvol waren, de positieve lijn weer te pakken, aangezien hij één positie is gestegen op de ranglijst. Erik staat negende met 3247 punten en behaalde in deze ronde 305 punten.

Op de achtste positie staat Zwier Ekkel uit Kloosterhaar. De wedstrijdsecretaris van VV Kloosterhaar behaalde in deze ronde 305 punten, hetgeen hem op een totaal brengt van 3257 punten. Op de zevende positie staat Danny van Laar, de trainer van RKSV Bornerbroek. Danny wil graag in de top tien eindigen, maar dan moet hij wel beter gaan scoren. In deze ronde behaalde hij slechts 270 punten, hetgeen hem op een totaal score van 3311 punten brengt.

Op de zesde positie staat ons zestienjarige talent Cas Koelen uit Nijverdal. Cas behaalde in deze ronde keurig 345 punten, mede door de doelpunten van (middenvelder) Olmo en spits Kane. Cas heeft op dit moment een score van 3312 punten, hetgeen hem twee plekken winst heeft opgeleverd.

Op de vijfde plek vinden wij Louis Varenhorst terug. De fanatieke clubman van RKSV NEO zakt één plek op de ranglijst. In deze ronde behaalde hij ‘slechts’ 230 punten, hetgeen simpelweg niet voldoende is om je plek op de ranglijst te behouden. Louis heeft op dit moment met zijn 3327 slechts vijftien punten voorsprong op Cas, dus hij zal er alles aan moeten doen om zijn top vijf positie vast te blijven houden.

Op de vierde plek een nieuwkomer in de top tien! Ons fanatieke lid André Meulenkamp uit Ommen blijkt een echte diesel te zijn. In de vorige ronde scoorde hij al uitmuntend en ook tijdens deze ronde behaalde hij 415 punten. Dit kwam mede door het feit dat André de uitslag van Nederland tegen Engeland goed had voorspeld. André heeft een totaal van 3328 punten en heeft daarmee één punt meer dan Louis.

Nu zijn wij aanbeland bij de huidige top drie. Op de derde plek een nieuwkomer. Robin Tibbe uit Nijverdal stond achttiende, maar behaalde gedurende deze ronde 455 punten en was daarmee de absolute winnaar van de halve finales. Beide halve finales werden goed voorspeld en bovendien scoorde zijn middenvelder Olmo, hetgeen hem 80 extra punten opleverde. Robin heeft nu 3346 punten, waarmee hij achttien punten voorsprong heeft op André.

De top twee is (opnieuw) ongewijzigd. Ons lid Alexander de Jong uit Zwolle staat nog steeds op de tweede plek en Annelies Koekenberg van onze sponsor Transheroes uit Hengelo staat nog steeds fier aan kop. We kunnen echter wel concluderen dat bij beide deelnemers er zand in de motor is gekomen. Annelies behaalde slechts 270 punten in deze ronde en Alexander deed het met 230 punten zelfs nog minder. Ze zullen tijdens de finale echt vol aan te bak moeten om hun posities te behouden. Annelies en Alexander staan (nagenoeg) het gehele toernooi reeds bovenaan, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich zullen herpakken na deze ‘mindere’ speelronde! Alexander heeft 3431 punten en Annelies staat bovenaan met 3531 punten.

Zondag om 21.00 staat de finale op de planning tussen Spanje en Engeland. Jullie hebben tot zondag 21.00 de tijd om de finale te voorspellen. Daarnaast niet vergeten om de vier topscoorders in te vullen.

Op maandag zullen jullie van mij de einduitslag van onze EK Pool ontvangen.

Veel wijsheid toegewenst met het invullen van de laatste voorspelling.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren