Jeroen Schorfhaar zesde nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024

17 juli 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Jeroen Schorfhaar reeds ons zesde nieuwe lid voor 2024 hebben binnengehaald. Jeroen is 33 jaar en samen met zijn vriendin en twee kinderen woonachtig in Holten. In het dagelijks leven is Jeroen werkzaam als planner en chauffeur bij B & B Koeriers te Deventer. Jeroen is een bevlogen lid van voetbalvereniging Holten en is hier diverse jaren assistent scheidsrechter geweest bij de eerste selectie. Dit heeft hij altijd met veel plezier gedaan. Mede hierom heeft hij besloten om als KNVB assistent scheidsrechter te gaan starten. Dit blijkt een goede keuze te zijn geweest, aangezien hij recentelijk is gepromoveerd naar de vierde divisie en gedurende het komende jaar in competitieverband o.a. op pad zou kunnen met Erik ter Brake, Maurice Paarhuis, Cindy Scholthof en Dennie Mulder. Stiekem hopen wij natuurlijk ook dat hij gedurende het komende seizoen op pad mag met Max van der Lei, hetgeen zou betekenen dat Max (eindelijk) zijn debuut zou mogen maken in de vierde divisie.

De afgelopen periode is Jeroen reeds tweemaal op pad geweest namens SNO. Recentelijk heeft hij Maurice geassisteerd bij de mooie confrontatie tussen SV Nieuwleusen en PEC Zwolle en afgelopen zaterdag was hij samen met Ruben Rolfes en Maurice verantwoordelijk voor de confrontatie tussen IJsselmeervogels en OJC Rosmalen.

Tijdens de clubavond van dinsdag 10 september zal Jeroen officieel worden gepresenteerd aan de leden van SNO Nijverdal. 

Via deze weg willen wij Jeroen van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby. Uiteraard hebben wij Jeroen de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Gelukkig wilde hij hier een goede invulling aan geven.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Via deze weg wil ik mij, als nieuw lid van SNO Nijverdal, graag even kort voorstellen. Mijn naam is Jeroen Schofhaar en op 19 juni jl. heb ik 33 kaarsjes mogen uitblazen. Samen met mijn vriendin Ilonka, dochter Kiki (1 jaar) en zoon Daaf (enkele maanden oud) ben ik woonachtig in het mooie Holten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als planner en chauffeur bij B & B Koeriers te Deventer. Als we kijken naar mijn hobby’s, dan kunnen we stellen dat ik al vanaf jongs af aan met het voetbalvirus ben besmet. Vanaf mijn vijfde ben ik al lid van VV Holten. Acht jaar geleden is er helaas een abrupt einde gekomen aan mijn voetbalcarrière. Aan een ongeval heb ik een zenuwbeschadiging overgehouden. Het gevolg was een klapvoet. Nadat ik mijn revalidatie had afgerond, ben ik assistent scheidsrechter geworden bij het vlaggenschip van VV Holten. Ik heb dit zes jaar met veel plezier gedaan. Vorig jaar (in de zomer) zag ik vanuit de KNVB een oproep voor assistent scheidsrechters voorbij komen. Ik heb direct besloten om mij hiervoor aan te melden. Ik kon dit niet langer combineren met het vlaggen voor VV Holten.

In december heb ik de cursus succesvol afgerond en recentelijk heb ik te horen gekregen dat ik direct ben gepromoveerd naar de Landelijke C groep, hetgeen betekent dat ik het komende jaar in de vierde divisie actief zal zijn als assistent scheidsrechter. Mijn doel is het om uiteindelijk richting de A-lijst te promoveren.

Naast diverse vrijwilligersfuncties binnen VV Holten (jeugdtrainer, seniorenleider en clubscheidsrechter) heb ik nog een andere grote passie. Ook deze mag ik vertonen op een groen laken. Dit doe ik bij Biljartvereniging Kalfsterman in Holten. Hier speel ik (nagenoeg) elke woensdag competitiewedstrijden in de regio. Daarnaast ben ik lid van de Carnavalsvereniging De Fienpreuvers in Holten.

Mijn keuze voor SNO voelde als een logische keuze. De club is lekker in de buurt. Ik hoop via SNO meer kennis en kunde op te kunnen doen over het arbitrage wereldje. Ik kijk er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen en op deze wijze nog meer plezier uit het spelletje te kunnen halen. Ik hoop de leden van SNO gedurende de start van het nieuwe seizoen te mogen ontmoeten.

Voor nu een fijne zomer toegewenst!

Een sportieve groet,

Jeroen Schofhaar

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren