Huseyin Ilhan zevende nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024!

21 juli 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Huseyin Ilhan reeds ons zevende nieuwe lid voor 2024 hebben binnengehaald. Huseyin is 49 jaar en op 14 november van dit jaar zal Huseyin Abraham zien en vijftig kaarsjes mogen uitblazen. Samen met zijn vrouw en drie kinderen is Huseyin woonachtig in het mooie Markelo. Huseyin is het 99ste lid van onze vereniging. Als bestuur hopen wij binnenkort ons 100ste nieuwe lid te mogen verwelkomen. 

Huseyin heeft op de Erasmus Universiteit in Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd. Tussen 2014 en 2021 is hij als financieel adviseur werkzaam geweest bij de Rabobank en vanaf 2021 is hij als inkoper werkzaam bij de Twentse Kabelfabriek in Haaksbergen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden ze klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

Op 26 februari ben ik (namens de technische commissie) op bezoek geweest bij SC Markelo. Op uitnodiging van ons sympathieke lid Jurian te Wierik heb ik alle clubarbiters meegenomen in alle recente spelregelwijzigingen. Ik was destijds oprecht onder de indruk van het aantal clubarbiters waaruit SC Markelo kan putten. Meer dan 20 clubarbiters waren destijds aanwezig. Op deze avond heb ik kennis mogen maken met Huseyin, die natuurlijk al wel het een en ander wist over SNO via SNO leden Rick Coenen en Jurian te Wierik.

Nadat Huseyin met succes zijn SO-III opleiding had afgerond, heeft hij gedurende het afgelopen seizoen (net zoals Jurian te Wierik) zijn wedstrijden gefloten in de zondag groep I. Dit ging goed, aangezien hij meerdere wedstrijden van eerste elftallen heeft mogen fluiten. Aan het einde van het seizoen betekende dit een prachtige promotie naar de zondag groep H. Prachtig om te zien dat twee sympathieke leden van SNO en SC Markelo tegelijk de stap hebben mogen maken naar de standaard elftallen.

Huseyin heeft bewust voor SNO gekozen. Hij wil graag de binding met regionale scheidsrechters vergroten en kennis en ervaringen delen. Dan ben je bij SNO helemaal op de goede plek. Huseyin wil zich graag persoonlijk doorontwikkelen als arbiter. Op 3 augustus zal hij SNO voor de eerste maal vertegenwoordigen. Samen met Jurian te Wierik mag hij ons bestuurslid Max van der Lei assisteren bij de confrontatie tussen SV Excelsior’31 en HV & CV Quick uit Den Haag.

Tijdens de clubavond van dinsdag 10 september zal Huseyin officieel worden gepresenteerd aan de leden van SNO Nijverdal. Via deze weg willen wij Huseyin van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren